Beypazarı Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://beypazaribilsem.meb.k12.tr
Adres : HACIKARA MAH. TABAKLAR CAD. NO 12 BEYPAZARI / ANKARA
VİZYON : 2.sınıftan ortaöğretim sonuna kadar örgün eğitimdeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından Özel Yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere milli değerler özünde evrensel düzeyde eğitim vermek.
MİSYON : İlk ve ortaöğretim kurumlarına devam eden Özel Yetenekli tanılanmış öğrencilerin bilimsel süreç ve evrensel yaşam becerilerini, sanatsal üretkenlik ile birleştiren, ülkesini her alanda en ileriye taşıma ülküsü güden bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1
Öğretim Şekli :Tam zamanlı tam yıl olmak üzere hafta içi 15.00-18.00 hafta sonu Cumartesi 09.00-13.00
Saatler : hafta içi 15.40-18.30 hafta sonu Cumartesi 09.00-16.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Şehir içi dolmuş
Ulaşım : Şehir içi yürüme mesafesinde
Yerleşim Yeri : Beypazarı ilçesi 50 bin nüfusu ile tarım, turizm ve tarih kenseptine sahip Ankara´nın gelişmiş ilçelerindendir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara il merkezine 100 km İlçe merkezine 100 metre
Kontenjan Bilgileri : yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri : yok